Accesorii pentru spa, spa public, spa privat, spa portabil

Impreuna cu partenerii nostri Aquavia si Iberspa va punem la dispozitie diferite modele de spa-uri private, spa public, spa portabil, precum si o gama completa de accesorii pentru spa.

Beneficiile spa-ului au fost cunoscute inca din vremuri stravechi, apa fiind un factor esential pentru supravietuirea omului. Chiar si astazi, apa are calitati terapeutice valoroase, ceea ce face ca hidromasajul sa fie o solutie naturala pentru ameliorarea si depasirea discomfortului ca stresul, anxietatea si insomnia cauzata de ritmul actual al vietii.
Terapia prin spa ajuta la stimularea circulatiei sangelui si elimina toxinele din corp, fiind un aliat excelent in tratamentul mai multor boli si pentru accidentarile musculare si osoase. Fiecare jet este conceput pentru a oferi un masaj pe corpul dumneavoastra si furnizeaza un puternic efect terapeutic datorita relaxarii musculare pe care o produce. Jeturile de apa actioneaza dinamic pe o zona predeterminata a corpului dumneavoastra. Multumita sistemului Venturi (si regulatorului aflat in apropierea bancutelor), aceste jeturi pot fi combinate cu aer pentru un masaj putin mai profund si mai bland. Pe scurt, turbulenta aerului provocata de jetul de aer prin intermediul compresorului de aer, maseaza superficial pielea, conducand catre un masaj relaxant.

category-banner

Categorii de produse

Sorteaza:
Afisare:
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru dumneavoastra. Ce intrebari aveti?
👋 Salut, Cum vă putem ajuta?