Despre noi

Piscine de la A la Z

Experienta noastra acumulata in peste 17 ani de activitate in domeniul constructiei de piscine private sau publice,in spania si romania ne recomanda ca parteneri de incredere in relizarea proiectelor dumneavoastra . Piscine alex va ofera servicii de inalta calitate si profesionalism incercand sa depaseasca constant cele mai exigente cerinte punand la dispozitia clientilor o gama larga de produse si servicii:

  • Piscine din beton armat finisate cu mosaic vitroceramic, liner sau vopsea epoxidica;
  • Piscine din beton torcretat

Torcretarea este o tehnica de aplicare a betonului folosita in America si Europa inca din 1955.

Betonul torcretat permite proiectarea de piscine pe orice suprafata, obtinandu-se cea mai buna compactivitate, rezistenta si aderenta. Adauga la asta faptul ca, in peste 16 ani de experienta, am constatat ca este printre tehnologiile cele mai eficiente ca raport cost/rezultat. Si ca este si una din metodele cele mai rapide de constructie.

N-ai mai auzit de asa ceva? E normal: este o tehnologie putin cunoscuta de catre romani, adusa de putin timp in Romania.

Betonul de ciment este pus in opera prin proiectarea lui sub presiune, cu ajutorul instalatiei de torcretare. Astfel putem obtine pereti de rezistenta subtiri si straturi impermeabile la suprafata unui element de beton obisnuit, putem reface elemente de beton deteriorate si corecta defectele anterioare de turnare. Tehnologia asigura o rezistenta si o compactare, deci si impermeabilitate, indiscutabil mai mare decat cele oferite de betonul vibrat.

Rezistenta, impermeabiliatea, durabilitatea si marea densitate a betonului sunt principalele atuuri ale acestei tehnici .

  • Echipare si reconditionare piscine existente;
  • Magazin on-line de echipamente si accesorii piscine;{ in curand}

Piscina este mai mult decat un bazin de inot. Este o investitie de durata in casa si viata ta.

Piscina iti transforma curtea dintr-un simplu teren imprejmuit intr-un sanctuar plin de sanatate si relaxare, intr-un loc de distractie cu infinite posibilitati.

Piscina aduce familii si prieteni impreuna si transforma intalnirile si vacantele in adevarate evenimente.

Ti-o doresti? Ce mai astepti? Transforma-ti visul in realitate! O meriti!

Nu a fost niciodata un moment mai bun pentru a construi o piscină si nimeni nu o merita mai mult ca tine!

In cazul in care relaxarea, racorirea, distractia pe care ti le poate oferi o piscina nu te-au convins, iata 4 argumente puternice:

  1. UP-GRADE PENTRU CASA TA

Piscina va adauga nu doar un plus de valoare casei tale ci si un plus de frumusete de care te vei bucura in fiecare zi. Transforma-ti curtea intr-un sanctuar din care nu-ti vei mai dori sa pleci.

  1. CRESTE CALITATEA VIETII

Constructia unei piscine va deschide oportunitati de distractie, relaxare, odihna in familie, nevoi esentiale pentru a iesi din stresul vietii cotidiene.

III.   UN PLUS DE SANATATE

A avea o piscina la tine acasa este ca si cum ai detine o sala de sport la care nu ai nevoie de abonament. Inotul te va ajuta sa-ti mentii forma fizica, te va relaxa si destresa. Cine nu si-ar dori asta?

  1. MULTUMIRE DE SINE

Imagineaza-ti ca te vei trezi in fiecare zi stiind ca poti pasi in propria ta oaza de bine. Imagineaza-ti propria curte ca fiind locul in care toti prietenii tai si-ar dori sa fie. Te simti invidiat, nu-i asa?

@2020. Toate Drepturile Rezervate - Piscine Alex Constanta